test op zee
Door: Piet en Tini
14 Januari 2011 | Portugal, Funchal
Het is nu vrijdag 14 januari en we zitten nog steeds op de Atlantische Oceaan en het is hier nu half 11
terwijl het bij jullie 4 uur later is dus ’s middags half 2
Ik zit nu met m’n laptop te wachten op iemand die even uit wilde komen leggen hoe we via de laptop berichtjes kunnen versturen en misschien uiteindelijk ook de foto’s.
We hebben nog niet echt veel foto’s gemaakt omdat we uiteindelijk al veel zeedagen hebben gehad en nog pas 1 plaats, Madeira hebben aangedaan.
Trouwens, madeira is een heel lekker drankje en aan te bevelen.
Maar ik krijg van Mieke Mulders al zoveel vragen over de foto’s dat ik me schaam hier niet uit te komen.
Ik ga dit briefje nu opslaan en nu kijken of het lukt via de WIFI
Groetjes Tini
14 Januari 2011 - 20:59
Siem:
Die tijd is erg anders. Jullie zijn veel vroeger als ons. Die golven zijn ook mooi en dat schip is erg groot. Die kaarten staan daar ook mooi op de foto.er zitten erg veel raampjes in die boot. -
15 Januari 2011 - 12:22
Mieke M:
Zo ja.....foto's dabei..... nou zien we, wat jullie zeggen! x -
15 Januari 2011 - 12:36
Joke:
kei goed hoor, de eerste foto's!!! -
16 Januari 2011 - 11:53
Vul Hier Je Naam In.:
Vul hier je reactie in... -
16 Januari 2011 - 12:04
Ad En Ria:
hoi piet en tini hier is het 10 graden en veel regen bij jullie 25 graden en veel zon wat een verschil , effe ruilen?
mooi dat je nu ook fotos kunt laten zien van wat jullie onderweg allemaal tegen komen zo wordt het voor ons nog leuker om jullie te volgen.
nog heel veel plezier daar.
17 Januari 2011 - 18:26
Tini Van Hilst:
wij starten in het huis met piet en jan hamers ik heb zelf een hernia 28 01 2011 ineen emmeriecken alles heb ik goedgeregeld ik hou het goed in de gatengroet tini en nellie